Te ajut să îți dezvolți jocul de tenis

Sunt Adrian, iar rolul meu este să contribui la îmbunătățirea calității jocului de tenis în cadrul comunității de tenis de amatori din România.

Învață Tenis este platforma de e-learning dedicată jucătorilor de tenis amatori. Se adresează celor care sunt începători, care joacă ocazional și care participă la turnee de tenis de amatori. Aici, aceștia primesc acces la resurse de învățare, concepute pentru a îi ajuta să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească jocul.

În cadrul platformei, vei găsi tutoriale, cursuri video și resurse săptămânale, care te ajută să-ți perfecționezi loviturile, mindset-ul și strategiile de joc. Tenisul se învață practic, așa că aplică pe teren aceste sfaturi!

Adrian Teodorescu

Fondator, antrenor tenis de câmp

De când eram mic, pasiunea mea a fost tenisul. Nu am avut ocazia să joc de performanță, însă l-am practicat cu diverși antrenori toată copilăria mea.

Am experiență de peste 15 ani în tenis și peste 6 ani în comunicare și training, domenii în care mi-am dezvoltat abilitățile pe care le folosesc pe teren. În prezent antrenez jucători amatori, fie începători, fie care participă la turnee de amatori. În ultimii 2 ani, am antrenat peste 45 de jucători, dintre care cei care participă la competiții au câștigat peste 25 de turnee.

Am creat Învață Tenis, ca o platformă dedicată jucătorilor de tenis amatori, în care să primească resursele de care au nevoie pentru a-și dezvolta jocul.

Poți vedea ce fac eu ca antrenor pe profilul de Instagram.

jucători antrenați
0 +
ani experiență în tenis
0 +
turnee câștigate cu jucătorii
0 +
tutoriale video
0 +

Resursele tale

Cursul video Tenis de câmp: Tehnica loviturilor

Video săptămânal personalizat pentru feedback

Învață Tenis – The Core

Abonament lunar
65 RON
50 RON
  • ✅ Free trial 3 zile a platformei
  • ✅ Curs video Tenis de câmp: tehnica loviturilor
  • ✅ Acces la Învață Tenis - The Core, grupul privat de Facebook
  • ✅ Videoclipurile săptămânale personalizate pentru feedback

Garanție 14 zile

Dacă din orice motive nu ești mulțumit de ceea ce oferim prin platforma Învață Tenis, poți să primești banii înapoi în primele 14 zile de când ai făcut plata. Trebuie doar să ne scrii un mesaj și îți vom returna banii integral.

Ai întrebări?

Dacă ești jucător de tenis amator și vrei să ai acces la resurse și comunitatea de învățare tenis, atunci această platformă este pentru tine.

Poți să-ți creezi cont și să beneficiezi de 3 zile free trial, timp în care vei avea acces integral la resursele video ale platformei.

Da! Dacă din orice motive nu ești mulțumit de platforma Învață Tenis, poți să primești banii înapoi în primele 14 zile de când ai făcut plata.

Poți plăti online prin card de credit/debit pe platforma Stripe.com. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” și asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.